Kort beskrivelse af salonen

Hos frisør Rikke K tilbydes herreklip, dameklip, teenageklip og børneklip. Kort sagt; alle er velkomne! – og det tilmed til meget billige priser. Vi har skabt en dejlig atmosfære med tid til den enkelte kunde. Så hvis du søger en professionel og sød frisør nær Hørning og Viby, der hører dine ønsker til dit hår og kan hjælpe dig med at få styr på frisuren, så skynd dig ind på det smarte online bookingsystem på vores online bookingsystem, hvor du kan finde en tid der passer netop dig. Du kan se Rikkes næste ledige tid eller finde en tid på din næste fridag.

Online booking af frisør nær Hørning og Viby

Bestillingsproceduren er let og du modtager en sms besked med data om din booking til kalenderen. Det fremgår ligeledes hvordan du let aflyser din aftale, hvis noget uventet skulle dukke op. Du kan således booke din frisør tid lige hvor du er og når du har tid. Hos Rikke K er der mulighed for flere tilvalg til din klipning. Ønsker du at få rettet og/eller farvet bryn tilføjes dette let i løbet af bookingen, hvor der også kan tilvælges en hårkur, der kan forny håret efter en sommer, hvor solen stråler har sat sit præg eller vinterens kolde vejr har været hård ved de ellers så sunde lokker.
Skynd dig at se nærmere på frisør Rikke K. i Hasselager og få booket en tid til din nye frisure – det vil du ikke fortryde.

Kort om Hørning og Viby

Mod syd finder du Hørning med sine godt 7.000 indbyggere. Der er omkring 10 frisørsaloner i Hørning by, men byen fungerer som satellitby til Århus og rummer derfor mange pendlere, der bruger motorvejen, toget eller anden transport ind mod Århus. Rikke K's beliggenhed er allerede imødeset med kyshånd af flere af disse pendlere, der lægger vejen forbi enten til eller fra arbejde.

Nordpå ligger Viby, den tidligere landsby, der er forlængst er vokset sammen med Århus og med sine 30.000 indbyggere rummer store boligområder. Ligeledes er antallet af frisørsaloner i ekspansion og det kan være svært at vælge blandt de næsten 30 saloner, der er i området. Byen er også kendt for sit indkøbscenter, Viby centeret samt flere større virksomheder, der har lokaler i byen bl.a. Arla og Morgenavisen Jyllands-posten.

Med opstart som frisør i Hovedgård

Jeg har tidligere arbejdet i Hovedgård, som ligger tæt på Østbirk, Tebstrup og Grumstrup. Jeg har i dag en fast kundekreds som - for nogle - stammer helt tilbage fra min læretid. Idag kan jeg "blære" mig med over 15 års erfaring bag frisørstolen - og jeg nyder at komme ned i min egen salon og klippe alle typer af kunder. Jeg sætter pris på en udfordring - så tøv ikke med at fortælle hvis du er blevet inspireret til en spændende klipning.